Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic astrele aduc multe vesti si odata cu ele cateva griji legate de camin, de familie sau de cei dragi. Este indicat sa ganditi de doua ori inainte de a lua o decizie, exista riscul de a va grabi si de a da gres. De asemenea, in a doua jumatate a saptamanii, este posibil sa fiti impulsivi, sa vorbiti la nervi, riscand sa stricati unele relatii la care tineti. Incercati sa va calmati inainte de a deschide o discutie.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea cailor respiratorii este usor scazuta. Este posibil sa raciti sau sa nu reusiti sa scapati usor de o raceala deja instalata. Incercati sa consumati multe lichide calde si sa faceti bai fierbinti.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In aceasta saptamana astrele va aduc transparenta in gandire si putere de a lua decizii radicale. Este posibil sa incheiati unele afaceri sau relatii, colaborari. Sunteti dispusi sa inlaturati tot ceea ce nu rezoneaza cu voi.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, astrele nu anunta riscuri majore de boala. Este posibil sa aveti insomii sau sa mancati excesiv. Noi va recomandam sa alegeti preparate sanatoase in farfurie si sa evitati excesele de orice fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In plan psihic astrele va aduc putere de concentrare, dar si excelenta capacitate de comunicare. Desi saptamana este plina de responsabilitati si provocari, totusi reusiti sa le faceti fata cu succes. Sunt avantajai cei care au de sustinut examene sau vorbesc in public.

Starea de sanatate este destul de buna si rezistati cu susurinta la stres. Bolile de sezon nu par sa va creeze probleme serioase, asadar aveti tote motivele sa va simtiti bine.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.