Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic Balantele sunt provocate de micile probleme care apar in familie sau in cuplu. Exista o serie de neintelegeri carora trebuie sa le gasiti clarificare. Puteti cere ajutorul altor membri ai familiei in rezolvarea acestor proleme.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este foarte buna. Puteti incepe un program de miscare sau o terapie corporala – organismul vostru raspunde bine la orice forma de stimulare a musculaturii si sistemului osos. Masajul este de asemenea benefic pentru a inlatura tensiunile acumulate in muschi si pentru relaxare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Saptamana incepe cu mici blocaje care va dau peste cap planurile, ceea ce nu va pica tocmai bine. Este posibil sa fiti nervosi si impulsivi. In a doua jumatate a saptamanii astrele va aduc prilej de relaxare si bucurie alaturi de cei dragi sau de prieteni.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna si astrele nu aduc motive de ingrijorare. Cel mult puteti contacta o boala de sezon, insa simptomele vor fi minore si usor de ignorat. Incercati sa fiti mai bine organizati pentru a nu lasa responsabilitatile sa se adune, caci pentru voi o lista lunga cu lucruri de facut reprezinta o adevarata sursa de stres.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic va simtiti ca intr-un carusel, ametit de idei, de indecizii, de sentimente chiar. Nu reusiti sa va canalizati energia catre un anumit scop si va pierdeti in ganduri.

Starea de sanatate este buna, ba chiar aveti tendinta de a va ingriji de propria persoana. Poate mergeti la medic, poate incepeti unele terapii sau faceti schimbari majore in dieta. Este posibil sa ajungeti si la stomatolog.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.