Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Capricornii sunt protejati astral in aceasta saptamana si nici macar vestitul Mercur nu ii poate opri din drumul lor.

Sunteti entuziasti, aveti multe idei bune si comunicati excelent cu cei din jur. Multe persoane va simpatizeaza si reusiti sa faceti parteneriate importante, castigand increderea tuturor.

Starea de sanatate este buna, sunteti atenti la alimentatie si la stilul de viata in general. Poate ar trebui sa faceti totusi ceva mai multa miscare.

horoscopul saptamanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Pentru voi, dragi nativi Varsator, acesta saptamana este destul de dinamica in plan psihic. Se produc tot felul de jocuri in relatiile familiale, dar si de munca, iar voi cadeti cumva la mijloc. In prima parte a saptamanii este posibil sa va simtiti tensionati si presati de responsabilitati sau chiar in postura de a va apara imaginea.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil sa calcati pragul medicului in aceasta saptamana pentru unele investigatii. Este cazul sa va protejati sanatatea, chiar daca va fi necesar sa deveniti un pic egoisti.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic va veti simti ca intr-un carusel in aceasta saptamana, ametiti de bucurii si dezamagiri totodata, care se impletesc pe toate planurile vietii, de la cel familial la cariera si prieteni. Este indicat sa incercati sa va pastrati calmul in orice situatie si sa nu va grabiti in luarea deciziilor.

Starea de sanatate ramane ca si in saptamana trecuta, poate cu usoare ameliorari pentru cei care s-au confruntat cu afectiuni. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in planul sanatatii, insa ar trebui ca voi sa va ingrijiti mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.