Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

In aceasta saptamana astrele va sustin sanatatea si buna dispozitie. Sunteti creativi, comunicati excelent cu cei din jur si sunteti omul potrivit la locul potrivit. Optimismul caracteristic va ajuta sa demarati proiecte indraznete si sa insistati acolo unde apar blocaje.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sistemul osteo-articular este usor slabit. Aveti nevoie de miscare usoara, de bai fierbinti si de mai multa relaxare. Imunitatea este crescuta, iar bolile de sezon nu par sa va creeze probleme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic aveti nevoie sa va identificati unele valori, poate chiar sa va modificati modul in care vedeti viata, prioritatile, comportamentul fata de ceilalti. Este o perioada de evolutie spirituala, de transformari intense care va suprasolicita, va sorb energia creativa, astfel incat simtiti acut nevoia de multa odihna. Este posibil sa fiti mai retrasi din viata sociala si sa incercati sa va dedicati timpul voua.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Cu cat sunteti mai cumpatati, cu atat organismul isi pastreaza mai bine ritmul. Orice exces va avea ecou organic, asadar va recomandam sa faceti miscare moderat, sa mancati sanatos si sa va respectati orele de somn.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

In plan psihic va preocupa o serie de ganduri cu privire la trecut, la persoanele dragi, la comportamentul vostru. Este o perioada a introspectiei, a reevaluarii de sine.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va confruntati cu o serie de alergii, insa simptomatologia este usoara, suportabila. Imunitatea este crescuta, iar astrele nu anunta motive de ingrijorare privind sanatatea.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.