Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic saptamana debuteaza calm, melancolic. Va preocupa ganduri referitoare la familie, la propria voastra viata, mai mult analizati trecutul decat sa faceti planuri de viitor.

Sanatatea nu reprezinta zona de interes astral in aceasta saptamana, asadar in acest plan nu vom aduce multe noutati. Totul decurge ca si pana acum, insa n-ar strica sa incercati sa va odihniti mai mult. Iesirile cu cei dragi sau cu prietenii va pot binedispune.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Astrele va aduc energie psihica, asadar sunteti creativi, optimisiti, rezistati cu usurinta in fata stresului si reusiti sa duceti multe planuri la bun sfarsit.

Starea de sanatate este buna, imunitatea este crescuta, iar organismul vostru prezinta o buna capacitate de regenerare, asadar sunt benefice terapiile naturiste, programele de recuperare si remediile medicinale. Puteti gasi solutii pentru rezolvarea unor simptome mai vechi sau ameliorarea unor boli cronice.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In plan psihic sunteti comunicativi si reusiti sa va faceti multi prieteni noi, relatii de bun augur si colaborari benefice. Reusiti sa va mentineti in centrul atentiei si sa aveti succes. Oboseala nu pare sa va atinga in aceasta perioada.

Starea de sanatate este buna. Este posibil ca o raceala sau o usoara alergie sezoniera sa va dea usoare batai de cap, insa astrele nu anunta motive majore de ingrijorare. Putina preventie nu strica, asadar imbracati-va corespunzator si incercati sa va feriti de alergenii care va creeaza probleme.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.