Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In aceasta perioada in plan psihic va preocupa comportamentul unor persoane dragi, modul in care va pozitionati in fata acestora si posibile solutii pentru a imbunatati viata de familie. Treceti prin dipozitii diferite, de la bucurie la melancolie.

Starea de santate este buna, imuitatea este crescuta si bolile de sezon nu par sa va creeze probleme. Aveti nevoie de mai multa miscare, pentru ca sistemul osteo-articular este slabit.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic astrele va sustin creativitatea, comunicarea cu cei din jur. Sunteti optimisti si cu putere de munca, rezistand cu usurinta ina fata stresului.

Starea de sanatate este destul de buna. Unele simptome mai vechi par sa se amelioreze in aceasta perioada sau chiar sa se vindece. Sunt favorizate tratamentele, asadar daca aveti de gand sa urmati o terapie, acum este momentul.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic in aceasta saptamana sunteti optimist, comunicati excelent cu cei din jur, dar va apasa o serie de griji si responsabilitati. Ritmul saptamanii este foarte energic, astfel incat spre final este posibil sa va simtiti epuizati.

Sanatatea este destul de buna. Luati masuri in ceea ce priveste stilul de viata si rezultatele nu intarzie sa apara. Incercati sa fiti mai organizat pentru a reusi sa duceti la bun sfarsit toate responsabilitatile acestei saptamani.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.