Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In plan psihic saptamana debuteaza cu neliniste, agitatie si o serie de griji. Vreti sa faceti multe in aceasta saptamana si sunteti grabiti, insa mai multa organizare nu ar strica. Aveti mai multa grija cum comunicati cu cei din jur, pentru a evita conflictele.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Ar mai fi cate ceva de investigat, insa tendinta este de a amana. Noi va recomandam sa incepti tratamente sau sa mergeti la medic pentru investigatii, caci chiar si micile afectiuni sau dureri pot evolua. Nu va neglijati starea de sanatate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic aveti o serie de griji care va obliga sa fiti mai atenti la ceea ce faceti si la ceea ce ziceti. Exista si o preocupare aparte pentru sanatate. Este posibil ca la mijlocul saptamanii sa va cuprinda melancolia sau o tristete de neexplicat, de aceea va recomandam sa va programati activitati placute alaturi de cei dragi sau de prieteni.

Citește și:

Sanatatea este buna, dar exista loc si de mai bine. Sunt inca nerezolvate unele simptome sau probleme de sanatate si va ganditi sa luati atitudine in acest sens. Puteti vizita chiar stomatologul. Stomacul si sistemul digestiv necesita atentie deosebita, asadar va recomandam sa fiti atenti la alimentatie.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In plan psihic va preocupa o serie de probleme familiale, insa trebuie sa fiti cu bagare de seama inainte de a promite sau de a lua o decizie. Miercuri si joi este posibil sa va simtiti suprasolicitati si irascibili, de aceea este recomandat sa nu va programati intalniri importante.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Amanati de multa vreme sa mergeti la medic pentru o problema care devine tot mai suparatoare, de aceea va recomandam sa incercati sa va rezolvati mai repede problemele. Atentie la dieta si la stilul de viata in general, caci micile greseli se acumuleaza. Este posibil ca la finalul saptamanii sa va doriti mai multe ore de odihna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.