Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Va asteapta o saptamana plina de surprize frumoase, in care intalniti oameni cu care rezonati si va intelegeti usor si chiar dezvoltati prietenii frumoase sau colaborari fructuoase. Asadar in plan psihic va mentineti optimisti, increzatori si tonici.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele va sustin, imunitatea este ridicata si bolile de sezon par sa stea departe de voi. Atentie insa daca suferiti de alergii, incercati sa respectati recomandarile medicului. De asemenea, evitati sa faceti excese alimentare sau sa ajungeti in cealalta extrema, a infometarii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Saptamana incepe cu o serie de proiecte promitatoare, insa astrele cer exigenta si organizare de la voi, daca doriti sa nu dati gres si mai ales sa nu comiteti gafe care nici nu vor trece neobservate, nici nu vor fi uitate usor.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Din punct de vedere energetic este posibil sa va simtiti slabiti, epuizati. Aveti nevoie de o alimentatie foarte variata pentru a oferi organismului toti nutrientii de care are nevoie.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Va asteapta o saptamana tulburatoare in plan psihic si emotional. Va napadesc ganduri, resentimente, dorinte neimplinite. Doriti sa faceti unele schimbari in viata si relatiile voastre, iar pentru unele dintre acestea s-ar putea sa fie prea tarziu sa mai schimbati ceva. Va reorganizati sistemul de valori, iar astrele arata ca exista o puternica predispozitie spre tristete si depresie. Incercati sa petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi.

Starea de sanatate este buna. Persoanele care sufera de boli reumatologice sau artroza nu ar trebui sa se abata de la recomandarile medicului. Incercati sa va odihniti mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.