Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

In plan psihic saptamana vine cu o serie de tensiuni care tin in spacial de serviciu si relatii parteneriale. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu va abateti de la principiile voastre.

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa va preocupe dieta, stilul de viata si mai ales modul in care va petreceti timpul personal. Aveti tendinta de a avea mai multa grija de voi, ceea ce este de laudat dupa parerea noastra, cu atat mai mult cu cat de obicei ii puneti pe altii in prim plan.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Saptamana debuteaza cu multe drumuri, stres, situtii ce impun rezolvare rapida si multa agitatie. Abia in a doua jumatate a saptamanii simtiti ca reusiti sa va mai relaxati si sa va adunati gandurile.

Starea de sanatate este buna. Exista un risc de acutizare in cazul persoanelor care sufera de afectiuni endocrinologice. De asemenea persoanele care sufera de boli articulare ar trebui sa respecte cu strictete recomandarile medicului in aceasta perioada. Astrele va sensibilizeaza axul endocrin si sistemul osteoarticular.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Fecioarele sunt favoritele astrelor in aceasta perioada. Primiti energie psihica, optimism si putere a va pune in practica gandurile. Reusiti sa va atingeti scopurile fara a obosi prea tare si chiar va bucurati de timpul liber.

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Pielea este putin sensibilizata, de aceea este posibil sa observati unele reactii cutanate, chiar si cosuri, insa nu este vorba despre nimic grav.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.