Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Balanta. Treceti pe o noua treapta spirituala, intelegeti mai bine nevoile celorlalti si relatiile voastre cu cei apropiati. Consumati insa multa energie, de aceea este nevoie de o alimentatie echilibrata si de multa odihna. Incercati sa dormiti suficiente ore pe noapte pentru a nu va simti epuizati.

Starea de sanatate este buna, desi exista o serie de simptome mai vechi care va ingrijoreaza. Sunteti insa decisi sa nu stati cu mainile in san, sa mergeti la medic pentru investigatii si sa reusiti astfel sa va imbunatatiti starea de sanatate.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In plan psihic va confruntati cu o serie de probleme declansate de la reactii mai vechi ale voastre, pe care se pare ca nu le-ati gandit prea bine la momentul respectiv. Cumva va ajung din urma unele greseli sau chiar... rautati care nu au trecut neobservate.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Imunitatea este usor scazuta, asadar bolile de sezon va pot da unele dureri de cap. Este recomandat sa aveti grija si la dieta, iar terapiile de relaxare va echilibreaza sistemul energetic.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic va simtiti mai linistiti decat in ultimele luni. Cumva ati luat unele decizii care va aduc mai multa liniste interioara, va priesc sa zicem asa. Desi mai raman multe de rezolvat, totusi simtiti ca mergeti pe cararea potrivita.

Starea de sanatate este destul de buna, iar imunitatea este crescuta. Aveti nevoie sa va alimentati sanatos pentru a va putea mentine energia. Exista un risc minor de accidentare, insa noi va sfatuim sa manevrati cu atentie obiectele.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.