Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic saptamana aduce o efervescenta in plan emotional. Privind aspectul astral, am putea spune ca mai degraba sunteti entuziasmati cu privire la proiecte viitoare, pe care deja le conturati si abia asteptati sa devina realitate.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este foarte buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Bolile de sezon par sa va ocoleasca. Exista insa o usoara sensibilitate a sistemului uro-genital, asadar va recomandam atentie daca mergeti la piscina sau va expuneti la frig.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Saptamana este plina de evenimente de bun augur, dar inainte de toate trebuie sa accentuam ideea ca perioada descrisa este... plina. Nu veti avea timp de respiro, de aceea va recomandam sa va organizati foarte bine timpul si sa nu va lasati responsabilitati nerezolvate la timp.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, am putea spune ca va simtiti mai energici decat de obicei, aveti putere de munca si creativitate totodata. Bolile de sezon par sa va ocoleasca. Aveti nevoie sa fiti mai atenti la alimentatie, sa beti suficienta apa si mai ales sa dormiti minim 8 ore pe noapte.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic exista unele situatii care va streseaza, acestea par sa fie legate in special de planul financiar. Insa va bucurati de planul emotional, unde primiti vibratii astrale positive, relatiile cu cei dragi sunt frumoase si intalniti oameni cu care va face placere sa petreceti timpul.

Starea de sanatate se afla pe un fagas ascendent, cei dragi va ajuta sa faceti progrese in acest sens prin mici gesturi, cum ar fi o salata, o ora de miscare, poate si doar prin simplul fapt ca va ajuta sa eliminati stresul acumulat de peste zi. Atentie insa la odihna, saptamana este suprasolicitanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.