Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Este o saptamana agitata, insa foarte productiva pentru voi, dragi nativi Berbec. In plan psihic astrele va sustin, asadar veti fi motivati, creativi si veti comunica excelent cu cei din jur.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc noutati in acest sens si nici nu se contureaza aspecte astrale deosebite. Asadar in privinta sanatatii va fi dupa cum v-ati ingrijit, dupca cum ati urmat tratamentul acolo unde este cazul. In aceasta liniste astrala va puteti gandi mai mult la propria persoana, la cum aveti grija de voi.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

In plan psihic saptamana va aduce multe provocari, dar si proiecte care va entuziasmeaza. Va place sa fiti prinsi in mijlocul unor lucrari creative si va consumati energia pentru a le duce la bun sfarsit.

Starea de sanatate este buna. Astrele arata ca aveti nevoie de mai mult sport, miscarea va ajuta sa va intretineti metabolismul si totodata sa consumati stresul acumulat. Este posibil sa va inscrieti intr-un program de miscare, sa va achizitionati bicicleta sau pur si simplu sa gasiti modalitati de a face mai multa miscare.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Se anunta o saptamana destul de bogata in ceea ce priveste impactul psihic. Veti traversa o perioada incarcata, cu multe evenimente, dintre care unele care va bucura, iar altele care va tensioneaza. Incercati sa ganditi de mai multe ori inainte de a lua o decizie.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.