Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna, iar astrele va aduc energie astrala pozitiva. Sistemul imunitar functioneaza optim iar bolile de sezon par sa va ocoleasca.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic astrele aduc vesti bune. Sunteti optimisti, creativi, rezistati cu usurinta in fata stresului si aveti curajul de a deschide proiecte la care tineti. Castigati cu usurinta increderea si admiratia celor din jur.

Starea de sanatate este foarte buna. Imunitatea este crescuta, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Atentie la dieta si mai ales la programul de miscare, caci aveti tendinta de a deveni comozi.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Saptamana este tumultuoasa, asa incat nu veti avea timp sa va plictisiti. Aveti ce face pe toate planurile, caci exista provocari in fiecare casa a hartii voastre astrale. Aveti grij sa va organizati foarte bine timpul si resursele, pentru a nu ramane cu responsabilitati nerezolvate la finalul saptamanii.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Aveti nevoie sa va ingrijiti mai mult si de voi, sa va alegeti atent dieta, sa dormiti suficient si sa cautati metode de distractie, caci exista si o usoara tendinta depresiva in aceasta perioada. Astrele nu anunta insa motive majore de ingrijorare in privinta sanatatii, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic aveti momente revelatoare, cand fie descoperiti cum sa rezolvati o problema serioasa, fie aflati ca o persoana din anturaj este falsa. Gasiti adevaruri importante in aceasta saptamana. Este posibil de asemenea sa treceti de la stari de euforie la stari de dezamagire.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, aveti mai multa grija de dieta voastra, va ingrijiti imaginea, cautati sa faceti miscare si macar pe acest plan sa va mentineti pe o panta ascendenta. Sistemul imunitar functioneaza optim si bolile de sezon par sa va ocoleasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.