Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna, dar unele neglijente din ultima perioada se vor exterioriza. Este posibil ca simptome mai vechi sa reapara sau unele organe sensibile sa raspunda la neglijentele din stilul de viata. De aceea va recomandam sa aveti o dieta sanatoasa, sa faceti sport, sa dormiti suficient pentru a-i oferi organismului tot ceea ce are nevoie ca sa functioneze optim.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic saptamana este excelenta. Astrele va aduc entuziasm si o energie interiora pozitiva, astfel incat voi reusiti sa duceti mai departe si nu oricum, ci cu succes proiecte in care altii nu mai credeau de mult. Cei din jur va admira si pentru unii puteti deveni chiar un model.

Starea de sanatate este buna, desi poate mai sunt unele simptome mai vechi care va supara. Reusiti totusi sa va intelegeti organismul si sa ii oferiti ceea ce are nevoie.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In plan psihic este posibil sa traversati o criza interioara de reconturare a identitatii, criza care incepe acum si poate dura pana in ianuarie 2017. Apoi, tot in aceasta perioada aveti nevoie sa dati curs multor proiecte pentru ca imaginea voastra sa devina mai populara, cuvintele voastre sa cantareasca mai greu si sa castigati increderea unor persoane importante pentru voi.

Starea de sanatate este destul de buna. Aveti tendinta de a face excese alimentare si de a deveni comozi atunci cand vine vorba de miscare. Recomandarile noastre sunt exact opusul acestor tendinte: adoptati o alimentatie energizanta bazata pe fructe si legume proaspete si incercati sa faceti mai multa miscare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic nu va gasiti linistea, aveti tendinta de a va grabi in unele decizii si de a face gafe sau greseli cu urmari destul de serioase. De aceea va sfatuim sa va abtineti in a lua decizii pripite si sa va masurati bine vorbele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.