Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este buna, primiti energie astrala pozitiva. Pentru cei care sufera de boli cronice, apar ameliorari ale simtomelor de baza si veti avea o stare generala mai buna. Sistemul osteoarticular este sensibilizat in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

In plan psihic sunteti mai sensibili decat de obicei in aceasta saptamana, resimtiti mai acut evenimentele neplacute din viata voastra. Pe de alta parte sunteti creativi si pragmatici, ceea ce va ajuta sa duceti multe idei si planuri la bun sfarsit.

Starea de sanatate este foarte buna, iar astrele va sustin sistemul energetic. Bolile de sezon par sa nu va deranjeze in aceasta saptamana. O atentie deosebita trebuie sa o acordati dietei. De asemenea exista un risc moderat de accidentare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In prima parte a saptamanii sunt favorizate reusitele si castigurile, insa in a doua parte a saptamanii in plan psihic veti resimti mai puternic tensiunile din unele relatii. Incercati sa nu aruncati vorbe la nervi si sa nu luati decizii pripite.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organele sensibile la stres pot fi sensiblizate in aceasta perioada: stomacul, ficatul, inima, pancreasul. De asemenea este recomandat sa nu faceti excese alimentare si sa cautati metode de relaxare si combatere a stresului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In plan psihic veti avea tendinta de a fi radicali, de a arunca vorbe taioase, poate chiar rautacioase, de a tulbura elanul celor din jur. In felul acesta este posibil sa creati unele tensiuni sau chiar sa va faceti dusmani.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.