Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana este plina de provocari pentru voi, dragi nativi Berbec. Sunteti supusi unui sir lung de evenimente care mai de care mai avantajoase pentru voi. Incercati sa aveti o buna organizare pentru a face fata cu usurinta provocarilor.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa si sa nu sariti peste orele de somn. Cautati sa nu neglijati simptomele mai vechi, daca exista. Puteti face o programare la medic pentru a analiza starea generala de sanatate.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

In plan psihic traversati mai multe stari in aceasta saptamana si tocmai pentru ca treceti de la o stare la alta opusa, este indicat sa reactionati cu calm si sa nu cadeti prada impulsivitatii.

Starea de sanatate este acceptabila, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa mergeti la medic pentru a reevalua starea de sanatate. Este posibil sa fiti tentati sa ignorati simptome mai vechi si acestea sa se agraveze. Nu ignorati semnalele corpului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Saptmana va aduce o predispozitie la introspectie. Va puneti gandurile in ordine, va reevaluati alegerile din ultima perioada, comportamentul, trageti concluzii si sunteti deschisi la schimbare.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: