Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana este plina de provocari pentru voi, dragi nativi Berbec. Sunteti supusi unui sir lung de evenimente care mai de care mai avantajoase pentru voi. Incercati sa aveti o buna organizare pentru a face fata cu usurinta provocarilor.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa si sa nu sariti peste orele de somn. Cautati sa nu neglijati simptomele mai vechi, daca exista. Puteti face o programare la medic pentru a analiza starea generala de sanatate.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

In plan psihic traversati mai multe stari in aceasta saptamana si tocmai pentru ca treceti de la o stare la alta opusa, este indicat sa reactionati cu calm si sa nu cadeti prada impulsivitatii.

Starea de sanatate este acceptabila, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa mergeti la medic pentru a reevalua starea de sanatate. Este posibil sa fiti tentati sa ignorati simptome mai vechi si acestea sa se agraveze. Nu ignorati semnalele corpului.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Saptmana va aduce o predispozitie la introspectie. Va puneti gandurile in ordine, va reevaluati alegerile din ultima perioada, comportamentul, trageti concluzii si sunteti deschisi la schimbare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.