Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna. Astrele va aduc energie pozitiva, astfel ca imunitatea este crescuta, iar organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului. Este recomandat sa dormiti mai mult pentru a va mentine energia.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

In plan psihic va simtiti bine, astrele va aduc noroc si o buna capacitate de comunicare. Este posibil ca o serie de blocaje cu care v-ati tot luptat in ultima perioada sa se ridice.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Este recomandat sa nu ignorati unele simptome cu care v-ati tot confruntat in ultima perioada si sa mergeti la medic pentru investigatii. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, totul pentru unii nativi se pare ca un simptom anunta o afectiune pe care o puteti trata usor daca interveniti in timp util.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Saptamana se anunta minunata in plan psihic, cu multe momente frumoase, de neuitat, cu vreme buna si oameni dragi alaturi. Este posibil sa reluati relatii mai vechi, sa reincepeti prietenii si toate acestea va deschid noi drumuri.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este sporita, iar organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului. Este recomandat sa nu faceti excese alimentare si sa dormiti suficient, caci ficatul este usor slabit.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In plan psihic saptamana este foarte interesanta, multe provocari si situatii noi va mentin vitalitatea si va ajuta sa aveti parte de momente de neuitat. Incecrcati sa faceti mai mult sport, va ajuta sa eliberati tensiunile interioare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.