Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna, desi exista loc si de mai bine. Este posibil sa faceti o vizita medicului stomatolog sau medicului curant unde este cazul pentru mici interventii. Imunitatea este crescuta si bolile de sezon par sa va ocoleasca.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

In plan psihic aveti creativitate si forta de munca, desi gandurile par sa va stea mai mult la vacanta. Incercati sa nu reactionati cu impulsivitate in cazul unor conflicte, caci veti avea de pierdut.

Starea de sanatate este destul de buna, dar se pare ca aveti nevoie de mai multa odihna. Cautati sa va organizati mai bine timpul, astfel incat sa nu mai stati tarziu in noapte pana va rezolvati toate responsabilitatile.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

In plan psihic sunteti mai motivati decat de obicei, ceea ce va confera o energie suplimentara in demersurile voastre. Gasiti solutii pentru problemele celor dragi si reusiti sa deblocati unele proiecte care au stagnat de ceva vreme.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar aveti nevoie de mai multa odihna. Cautati sa va organizati mai bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de somn. Nu faceti excese alimentare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic saptamana este destul de plina de evenimente si responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata contra cronometru. Cereti ajutorul celor dragi, este posibil ca acestia sa vina cu solutii foarte bune.

Starea de sanatate este buna, desi exista loc si de mai bine. Raman insa cateva aspecte pe care le aveti de rezolvat, analize de facut, mai mult pentru a va analiza statusul sanatatii si nu neaparat pentru ca suferiti de vreo boala.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.