Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Incercati sa faceti mai multa miscare si sa practicati masajul, caci aveti tendinta de a retine apa.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Saptamana va aduce o serie de evenimente frumoase, care va ajuta sa va bucurati mai mult de viata, sa va destindeti si eventual sa refaceti unele relatii care s-au racit cu timpul. Reusiti sa rezolvati o serie de probleme care v-au nelinistit o vreme lunga si comunicati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate este foarte buna. Aveti grija de alimentatia voastra, faceti sport, va odihniti corespunzator, iar aceste obiceiuri bune sustin starea generala de sanatate. Astrele va aduc energie pozitiva si rezistati cu usurinta in fata stresului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In plan pishic nu prea va mai sta gandul la responsabilitati, ci la vacanta. Sunteti inventivi si puteti gasi acum solutii pentru proiecte care aveau nevoie de idei bune pentru a fi revitalizate.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, imunitatea este crescuta, iar bolile par sa va ocoleasca. Incercati sa faceti mai mult sport si sa beti mai multa apa.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

Saptamana este calma si frumoasa, incununata cu momente importante pentru intregul an, vizand in special zona sentimentala si spirtuala.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.