Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In plan psihic saptamana aduce un aer de vacanta, de relaxare. Astrele va ridica blocajele, astfel ca toate planurile va merg struna, realizarile vin usor, fara prea mare efort din partea voastra.

In ceea ce priveste starea de sanatate, astrele aduc doar vesti bune. Sistemul energetic functioneaza optim, organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare, iar imunitatea este crescuta. Aveti grija sa va hidratati suficient pentru a va mentine energia, apa fiind singurul lichid care asigura mediul de desfasurare al tuturor reactiilor celulare.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Saptamana este excelenta pentru diverse proiecte pe care le realizati in afara serviciului. Incercati sa aveti o mai buna organizare pentru a va ramane timp suficient sa va si relaxati. Astrele va aduc creativitate si comunicati excelent cu cei din jur.

Citește și:

Starea de sanatate este excelenta, va simtiti plini de energie, iar organismul vostru se regenereza cu viteza. Sunt avantajate terapiile naturiste, iar exercitiile fizice va aduc o stare generala de bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In plan psihic exista un disconfort mai vechi peste care incercati sa treceti, poate este legat de o persoana draga, poate de anumite evenimente care nu au decurs asa cum va doreati. Exista si o usoara stare de melancolie care va incearca in aceasta perioada.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru functioneaza excelent, insa aveti nevoie de mai multa miscare, incercati sa gasiti mai mult timp pentru a face sport. Miscarea va relaxeaza si va ajuta sa eliminati tensiunile interioare.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.