Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana in care voua va sta gandul in special la vacanta, asadar va aveti concentra mai greu la locul de munca. Aveti insa creativitate si chair v-ar prinde bine sa va planuiti o mica vacanta pentru weekend.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este crescuta, iar organismul rezista cu usurinta in fata stresului. Aveti nevoie de mai multa miscare si n-ar strica sa incepeti un program de sport.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o psaptamana destul de relaxanta pentru voi, dragi nativi Varsator. Va simtiti bine, iar astrele va aduc erergie pozitiva. Comunicati excelent cu cei din jur si este indicat sa va ascultati intuitia, caci sunteti cumva concectati cu adevarul cosmic. Pur si simplu intuiti adevarul stiti ce este bine si ce alegeri ar trebui sa faceti, chiar daca nu reusiti sa aduceti argumente logice pentru alegerle voastre.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa cumva stiti ca ar trebui sa fiti mai atenti la unele aspecte. Poate este cazul sa incepeti unele terapii, sa faceti mai mult sport, sa fiti mai atenti la dieta etc. in tot cazul nu mai stati pe ganduri, ci luati atitudine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Va asteapta o saptamana cu multe responsabilitati si provocari, in care aveti nevoie de o buna organizare, dar si de ajutorul celor dragi pentru a va duce la bun sfarsit responsabilitatile. Incercati sa nu ezitati prea multa pana luati o decizie, caci aveti tendinta de a amana lucrurile, ceea ce va incarca si mai mult lista responsbailitatilor.

Starea de sanatate este buna, mai buna decat in ultimele saptamani. Faceti unele descoperiri care va ajuta sa urcati in plan spiritual, sa va simtiti mai conectati la propria persoana, sa va intelegeti mai bine corpul. Cautati sa va hidratati suficient si sa nu faceti excese alimentare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.