Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana frumoasa in care toate va merg conform planurilor. Aveti nevoie de o mai buna concentrare, insa starea voastra de spirit este atat de buna, incat... mai bine o pastrati, cu riscul de a fi usor haotici.

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista loc si de mai bine. Desi astrele nu aduc motive majore de ingrijorare, totusi exista unele simptome care va ingrijoreaza cand vine vorba de sanatate. In tot cazul, nu pare sa fie nimic ingrijorator, conform hartei astrale, ci mai degraba usor deranjant pentru voi.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion se bucura de o perioada foarte aglomerata, insa cu multe reusite. Va simtiti motivati si comunicati excelnet cu cei din jur, iar in fata stresului rezistati cu usurinta. Aveti mai multa grija la angajamentele pe care vi le asumati, caci este posibil sa luati mai multe de cat puteti duce pe umerii vostri.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Aveti nevoie de o buna hidratare si este recomandat sa nu va expuneti excesiv la soare. Nu neglijati orele de somn, pentru a nu va simti obositi la final de saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o spatamana relativ buna pentru voi, dragi nativi Sagetator, cel putin in plan psihic. Desi mai sunt cateva probleme care va nelinistesc si necesita rezolvare, totusi reusiti ca ceea ce depinde de voi sa duceti la bun sfarsit fara prea mare efort. Este cazul sa va impuneti intr-o problema a carei rezolvare depinde de o persoana care evita sa isi asume responsabilitatea.

Starea de sanatate este buna, insa exista cateva simptome sau nereguli care inca trebuie rezolvate. De exemplu este posibil sa fie nevoie sa ajungeti la medic pentru o reteta sau poate este vorba de o problema nerezolvata inca la stomatolog. In tot cazul, astrele nu anunta probleme grave de sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.