Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana este una plina de activitati pentru voi, dragi nativi Rac. Cu toate acestea aveti un ritm de lucru de invidiat, ceea ce va ajuta sa treceti cu usurinta peste greutatile obisnuite si sa reusiti sa va rezolvati in timp util responsabilitatile.

Starea de sanatate este deestul de buna, desi exista poate cateva simptome sau aspecte ale sanatatii care inca va nelinistesc si necesita o atentie mai mare din partea voastra. Poate sunt anumit simptome pe care le-ati neglijat in ultima perioada sau inca nu le-ati dat de cap. Va ganditi sa mai fceti o rpogramare la medic pentru unele investigatii de rutina.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana este excelenta in ceea ce priveste starea psihica. Aveti rezultate bune in tot ce intreprindeti, astrele va aduc energie pozitiva si putere de munca, dar si motivatie si optimism.

Citește și:

In ceea ce priveste starea de sanatate, este indicat sa fiti mai atenti la dieta si sa incercati sa consumati suficiente lichide pentru a va mentine hidratarea. Persoanele diagnosticate cu boala cardiaca ar trebui sa evite soarele puternic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In ceea ce priveste planul psihic, sunteti bine dispusi si motivati in tot ceea ce faceti. Astrele va aduc imaginatie si sunteti inventivi, ceea ce va ajuta sa gasiti rapid solutii pentru unele probleme unde alte persoane nu s-ar fi descurcat suficient de bine.

Starea de sanatate este buna, sistemul imunitar functioaneaza optim, iar nivelul egenrgetic este sporit. Aveti insa pielea sensibila, de aceea este recomandat sa nu exagerati cu expunerea la soare.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.