Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Va asteapta o saptamana superba, in care astrele va aduc energie si va pun pe tava toate resursele de care aveti nevoie pentru a va duce planurile la bun sfarsit. Trebuie insa sa fiti atenti la ceea ce vorbiti, la modul in care comunicati ideile pe care le aveti, caci exista posibilitatea de a face o gafa si de a rani pe cineva.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine si aveti tendinta de a va ingriji de dieta, de imaginea voastra si va ganditi la modalitati prin care va puteti imbunatati stilul de viata. Imunitatea este ridicata si bolile par sa stea departe de voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan psihic saptamana este ravasitoare. Aveti multe ganduri cu care luptati, incercati sa faceti schimbari in perceptiile asupra vietii si asupra propriei persoane. Toate acestea va tulbura si va obosesc.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul digestiv este sensibilizat. Aveti grija la dieta daca nu doriti sa suferiti de arsuri la stomac, indigestie, constipatie, diaree sau crampe abdominale si balonare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In plan psihic va confruntati cu multe situatii incontrolabile, care nu depind de voi, dar care va afecteaza daca nu le rezolvati. De aceea veti avea o saptamana agitata, pe alocuri tensionata, insa daca veti cere ajutorul celor din jur, lucrurile se vor simplifica.

Starea de sanatate este buna, imunitatea este crescuta, iar organismul dispune de o buna capacitate de refacere si regenerare. Mai putin norocosi sunt nativii care sufera de boli alergice – in aceasta perioada alergiile se pot intensifica. De aceea este indicat sa mergeti pe preventie si sa fiti atenti la tratament.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.