Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In plan psihic ati acumulat mult stres, poate chiar ati facut unele gafe fata de altii, iar unele constatari cu privire la greselile facute in ultimele saptamani va pot tensiona. Incercati sa nu aruncati pisica la altii si sa rezolvati problemele cu responsabilitate.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Incercati sa va menajati, iar acolo unde este cazul, sa respectati cu strictete recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

In plan psihic va incerca multe momente incarcate de stres, iar de lupta cu timpul inca n-ati scapat. Ritmul contracronometru se pastreaza, asadar aveti nevoie de o buna organizare si un management al stresului excelent pentru a duce cu bine saptamana la capat.

Starea de sanatate este destul de buna, dar oboseala se poate manifesta si la nivel organic. Este posibil ca imunitatea sa scada usor, iar ficatul sa devina sensibil. Incercati sa adoptati o alimentatie energizanta si sa dormiti cat mai multe ore pe noapte.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic va simtiti tensionati, va ingrijorati cu privire la multe aspecte din viata voastra, de la cele financiare, la cele care sunt legate de sanatate. Sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le clarificati intai fata de voi, insa cei din jur va ofera tot suportul de care aveti nevoie, trebuie doar sa cereti.

Sanatatea fizica este foarte buna, sistemul imunitar functioneaza excelent, iar capacitatea de regenerare a organismului este sporita. Cautati sa va organizati bine timpul pentru a va ramane suficiente ore de somn.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.