Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

In plan psihic saptamana este tulburatoare, cu multe situatii neprevazute, cu situatii noi si nevoie de adaptare. Oscilati in stari euforice si stari melancolice si aveti nevoie de suportul celor dragi pentru a va reechilibra spiritual si emotional.

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul imunitar este usor slabit, probabil pe fondul stresului. Incercati sa va relaxati si adoptati metode antistres, iar alaturi de putin sport si o dieta sanatoasa va veti putea mentine echilibrul fara prea mare efort.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In aceasta saptamana multe din planurile voastre demareaza, pe fondul unor influente astrale favorabile. Veti face noi contracte, noi colaborari, veti primi oferte si pur si simplu reusiti sa aveti succes, indiferent de calea pe care o alegeti.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, aveti nevoie de sport pentru a mentine stresul la distanta. Cautati sa faceti miscare, iar daca deja aveti un program de sport, sa nu va abateti de la acesta. Mersul pe jos poate fi de ajutor. Este de asemenea indicat sa fiti atenti la dieta, caci ficatul este sensibilizat si are nevoie de vitamine si antioxidanti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In plan psihic simtiti nevoia de odihna, de relaxare, poate chiar faceti in asa fel incat sa plecati in concediu. Va concentrati mai greu si gandul va sta la distractie. Sunteti insa ca un magnet in ceea ce priveste oamenii si relatiile cu cei din jur, incheiati parteneriate si faceti noi colaborari.

Starea de sanatate este buna, desi sistemul respirator este usor sensibilizat. Poate daca evitati pe cat posibil aerul conditionat, mai reduceti din numarul de tigari fumate daca este cazul si faceti mai mult sport, veti preveni o afectiune de sezon. Astrele nu anunta insa nimic grav in privinta sanatatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.