Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In ceea ce priveste starea psihica, va simtiti destul de bine, sunteti pe o panta ascendenta in ceea ce priveste spiritualitatea si identitatea de sine. Va descoperiti noi placeri, noi hobby-uri si aveti tendinta de a va rasfata, ceea ce nu este rau.

Starea de sanatate este ralativa, desi astrele nu anunta nimic grav. Este posibil ca simptome mai vechi, care va suparau candva, sa revina si sa necesite sa va reevaluati starea de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Va asteapta o perioada in care trebuie sa va reevaluati valorile sociale si sa va repozitionati in imaginea celorlalti. Este posibil ca in ultima perioada sa fi facut niste gafe sau niste greseli fata de cei din jur care acum au repercursiuni de care trebuie sa va ocupati.

In ceea ce priveste starea de sanatate, va simtiti destul de bine, iar imunitatea este crescuta. Organismul vostru se reface rapid, insa somnul favorizeaza regenerarea organica. De aceea va recomandam sa incercati sa dormiti suficiente ore pe noapte.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In plan psihic aveti unele nemultumiri legate de planul emotional, nemultumiri mai mult sau mai putin fondate. Este posibil sa traiti intr-o lume imaginara, precum cea a filmelor, iar realitatea sa fie putin departe de ceea ce va asteptati. Cei apropiati va pot oferi sfaturi pretioase.

Starea de sanatate este destul de buna, dar tot este posibil sa faceti o vizita medicului, mai mult cu scopuri de rutina. Incercati sa aveti o alimentatie sanatoasa si sa va feriti de caldura, caci nu va prieste deloc canicula.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.