Copyright interior si prima pagina: vetre / Shutterstock

Berbec

Aceasta saptamana va cere ca Berbecii sa faca ceva miscare de orice fel pentru a fi sanatosi din punct de vedere fizic si a-si intari organismul. Sunt binevenite oricand antrenamentele care sa creasca un pic numarul de batai ale inimii, cum ar fi o sesiune de jogging, pentru muschii picioarelor, exercitii de streching pentru a relaxa intrega musculatura, clase de yoga si de pilates. Insa sporturile ce presupun intrecerea cu cineva nu sunt recomandate, deoarece nivelul de energie nu va fi foarte bun.

Psihologic le va ridica moralul romantismul din viata lor si vor avea capacitatea sa gaseasca momentul potrivit pentru a-si marturisi sentimentele. Pentru asta este nevoie de macar o sedinta de masaj relaxant si cateva minute la sauna sau o plimbare in natura.

Sfatul astrologului: Cand va simtiti depasite repirati adanc si trageit o linie apoi luati-o de la capat!

Taur

Din punct de vedere fizic regimul alimentar urmat pana acum ar trebui pastrat, pentru ca fructele si legumele sunt intotdeauna binevenite, dar mai ales acum, in sezonul rece, cand se gasesc din ce in ce mai putine proaspete. Aceasta dieta insotita de exercitii fizice regulate va face minuni pentru organism. Cand isi pun in minte sa realizeze ceva acesti nativi nu se opresc pana nu au rezultatul dorit. Astrele se aliniaza in asa fel incat Taurii sa fie binedispusi si cu chef de viata.

Sfatul astorlogului: Duceti-va la un nutritionist!

Gemeni

Cu cat mai multe informatii vor avea acesti nativi despre mancare pe care o cumpara cu atat mai bune vor fi deciziile pe care le vor lua cand fac piata pentru familie si cu atat mai bine se vor simti per total.

Trebuie sa afle in primul rand ce este important pentru propria perosna sa manace, dincolo de gustul bun al produselor, ce face organismul lor sa fie revitalizat apoi sa caute ferme locale si producatori romani de la care sa cumpere produse eco, benefice pentru oricine, care ii vor umple de energie si vitamine.

Pentru Gemeni o atitudine fireasca intr-o altercatie este sa se asculte ambele variante, alta reactie insa, de care vor da dovada in aceasta saptamana este sa nu se bage, sa se mentina neutri. Asta le va aduce mai multa pace sufleteasca decat de obicei, pentru ca nu vor mai lua asupra lor problemele altora.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: