Setari Cookie-uri

Energia Emotionala - Forta nebanuita din interior

Nu suntem doar trup. Nu doar trupul are nevoie de energie. Si noi avem nevoie de energie. Noi ca intreg. Ca suflet si ca emotii. Energia emotionala este o energie speciala. Aceasta energie te face sa te simti tanar in ciuda varstei, conectat profund la speranta si bucuria vietii.

Despre oamenii cu energie emotionala: Puterea lumii vine din interior

Poate ca ai intalnit in jurul tau oameni care nu se lasa descurajati in ciuda necazurilor prin care trec. Poate ca ai intalnit persoane cu o viata mai dificila decat a ta, ale caror probleme sunt immense comparativ cu cele proprii. Poate ca la un nivel fizic si material, viata acestor oameni nu difera cu nimic de viata ta. Poate ca ai intalnit persoane pentru care fiecare viata este o lupta. Poate ca ai vazut totusi ca aceste persoane sunt afectuoase, zambitoare, transmit optimism si caldura. Poate ca ai primit incurajare tocmai de la aceste persoane. Poate ca i-ai vazut cum incearca sa te inveseleasca. Acesti oameni au o cantitate mare de energie emotionala.

Si ii poti recunoaste cu usurinta dintre ceilalti. Sunt deosebiti. Puternici intr-un fel ciudat. Nu au neaparat vreun talent ascuns. Nu sunt neaparat maestri in autosugestionare. Au insa o energie care nu se lasa invinsa de niciun obstacol sau descurajari pe care le intalnesc in cale. Nu se dau batuti in fata vietii. Au intotdeauna de daruit celor din jur. Se lupta pentru ei, pentru vietile lor, pentru cei din jurul lor, pentru vietile din jurul lor. Au energie pentru ca, desi impart energie emotionala celor care au nevoie de ea, au grija sa-si daruiasca lor insisi energie emotionala.

Citește și:

Energia emotionala este cea care iti arata cat de indragostit esti de viata, cum o iubesti si o accepti asa cum este ea, cu defectele si calitatile ei, cu binele si raul pe care il aduce zilnic. Energia emotionala este cea care te face sa lupti in viata pentru ceea ce doresti, sa lupti cu dintii pentru ceea ce conteaza pentru tine, sa te straduiesti din rasputeri sa-ti transpui visurile in realitate. Energia emotionala este cea care te mentine viu pe campul de lupta al vietii. Este cea care te determina sa nu renunti in fata provocarilor vietii. Este care te face sa speri intr-un viitor mai bun, cea care te mobilizeaza sa experimentezi si sa atingi in prezent viitorul. Energia emotionala este cea fara de care nu ai putea sa te bucuri intens de viata. Energia emotionala este cea care te impulsioneaza sa traiesti viata. Dar nu oricum... DIN PLIN. Energia emotionala este acea energie care iti mentine sufletul tanar la varste inaintate. Pentru ca singurul vindicator care te vindeca se afla in interiorul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.