Setari Cookie-uri

Cele 4 tipuri ale personalitatii umane: Afla caruia ii apartii

Putem sa diferentiem sau sa clasificam indivizii dupa personalitatile A, B, C si D? Pentru a intelege in mod corect cum se face aceasta clasificare si carui tip apartineti cititi mai departe...

Personalitatea de tip B

Oamenii cu personalitate de tip B sunt cunoscuti de psihologi sub denumirea de bombardieri. Acestia sunt indivizi extrovertiti si sunt de parere ca viata inseamna sa te faci remarcat. Pentru cei din jur ei sunt ca un adevarat magnet si pot atrage atentia fara prea multe efortuti. Acest lucru ii face speciali in comparatie cu celelalte tipuri de personalitate. Oamenii B sunt comunicatori innascuti. Datorita abilitatii lor de a-si acapara semenii, ei sunt considerati plini de carisma si umor. Se pricep cel mai bine in domeniul marketingului si al vanzarilor si sunt profund raniti atunci cand nu reusesc sa acapareze atentia cuiva. Interactiunea este cuvantul care defineste cel mai bine indivizii ce detin personalitatea de tip B.

Citeste articolul integral: Care este tipul tau de personalitate: A, B, C sau D? pe Garbo.ro


Healthy.ro iti recomanda si alte articole despre personalitate:

Afla-ti trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Top 10 trasaturi: Esti personalitate anxioasa?

Afla personalitatea ta dupa principiile Yin si YangAboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.