Setari Cookie-uri

Retete dietetice pentru slabire: Pizza de post

Pizza vegetariana sau pizza de post cum mai este numita face parte din lista de retete sanatoase cu ingrediente ca cereale, faina integrala, ardei, rosii, ciuperci, masline – necesitand o preparare rapida cu un dressing pizza gustos.

Daca va plac mancarurile gustoase, aromate si totodata sanatoase, atunci trebuie sa incercati o reteta pentru pizza de post.

retete dietetice pentru slabire - pizza de post sau pizza vegetariana
Pizza este de fapt, la baza, un preparat foarte sanatos cu origini in zona mediteraneeana, zona despre a carei dieta se stie deja ca este cea mai buna din lume alaturi de dieta asiatica.

Pizza – un preparat sanatos si sarac in calorii



Asadar pizza, cu un continut mic de cereale, dar mare de leguminoase, gatita la cuptor, nu poate prezenta niciun risc pentru sanatate, din contra, este chiar o combinatie foarte buna de alimente: cereale si legume. Stim ca cerealele nu trebuie sa fie combinate cu carnea sau grasimi, asadar pizza de post reprezinta de fapt o adevarata reteta dietetica.

Pizza pe care o gasim in zilele noastre pe piata, cu ketchup care este un sos nesanatos, cu mezeluri sau alte preparate deloc sanatoase ne-a creat imaginea gresita despre pizza ca ar fi un preparat “rau”. In plus, pizza de post sau pizza vegetariana cum mai este numita are un continut scazut in calorii, dar crescut in fibre, vitamine si minerale.
reteta pentru pizza de post

Va recomandam si articolele despre Pizza:

Pizza rapida

Pizza de post

Reteta de post: Pizza vegetariana

Pizza de legume colorata

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.