Setari Cookie-uri

Retete dietetice pentru slabire: Pizza de post

Pizza vegetariana sau pizza de post cum mai este numita face parte din lista de retete sanatoase cu ingrediente ca cereale, faina integrala, ardei, rosii, ciuperci, masline – necesitand o preparare rapida cu un dressing pizza gustos.

Apoi ciupercile le taiati mai mari, ceapa o tocati marunt-marunt si o puneti intr-o cratita separata la foc mediu cu cativa stropi de ulei. Amestecati cu ciupercile, puneti capac si le lasati la innabusit pana ce ceapa devine galbuie si sticloasa si ciupercile s-au inmuiat putin (dureaza cateva minute, asadar nu le lasati prea mult).

Tocati intre timp ardeiul rondele pentru design si feliati maslinele daca sunt deja fara sambri. Daca au samburi, taiati felii din masline astfel incat sa folositi pulpa si sa inlaturati apoi samburele.

Daca aluatul a crescut suficient, il luati, intindeti o foaie destul de subtire pentru tava (va creste oricum la copt, asadar luati in considerare si acest aspect), puneti aluatul intins bine in tava de pizza, ridicand usor pe langa tava astfel incat sa nu curga sosul de rosii cu zarzavat pe care urmeaza sa il turnati. Dupa sos urmeaza sa presarati uniform ceapa cu ciuperci, apoi adaugati ardeii, apoi porumbul si la final maslinele.


Bagati tava la cuptor si o scoateti cand s-a copt aluatul.

Healthy.ro va recomanda si alte articole pentru pizza:

Pizza rapida facuta in casa

Pizza cu blat de mamaliga

Pizza vegetariana


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.