Setari Cookie-uri

8 idei rapide si sanatoase pentru CINA la DIETA

Fiecare masa din zi ar trebui sa reprezinte un moment de liniste in care savuram alimente gustoase si sanatoasa.

Va recomandam ca ingrediente: ceapa (va ajuta sa dormiti si creste imunitatea), salata verde, marar, un gogosar, cateva felii de branza taiate cuburi, un castravete de gradina, doua rosii si boabe de porumb. Nu este nevoie sa folositi ulei (branza contine suficiente grasimi) si nici otet (puteti folosi lamaie).

Lapte cald cu miere

Daca v-ati hotarat sa nu aveti o cina consistenta, atunci puteti opta pentru o cana de lapte dulce incalzit si indulcit cu miere. Gustul este memorabil.

Retete cina: Salata orientala

Aceasta salata se prepara foarte usor si va recomandam sa evitati oul (oul contine proteine si nu este indicat sa il asociati cu legume amidonoase cum este cartoful).

Puteti folosi ca ingrediente: un cartof fiert si taiat cuburi, ceapa verde, castravete, putin mustar, cateva linguri de iaurt, ardei si cateva masline.

Citește și:

Salata de legume cu peste

O alta alternativa pentru o cina sanatoasa, bogata in vitamine dar saraca in calorii, o reprezinta o salata simpla cu peste preparat pe gratar.

Va sugeram sa preparati intai pestele cu putina sare si piper, il puneti pe gratar (cu aburi), apoi fie il dezosati (daca nu a fost file), fie il folositi ca atare. Il maruntiti si il veti adauga in salata preparata astfel: cateva frunze de salata verde, doua linguri de boabe de porumb, un ardei gras, ceapa dupa preferinta, lamaie verde.

Foto@Shutterstick.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.