Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

articulatii Nou pentru sanatatea articulatiilor
Lumea este in continua miscare. Nu te opri nici tu. Ai grija de articulatiile tale. Misca-te in voie. Te ajuta Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid de la Secom. Singurul produs natural pentru sanatate de pe piata ce are in componenta acid hialuronic. Acesta stimuleaza producerea de colagen, condrocite si proteoglicani – principalii constituenti ai cartilajelor articulare. Totodata, acidul hialuronic contribuie la flexibilitatea articulatiilor. Cum anume? Asigura vascozitatea lichidului ce lubrifiaza cartilagiul.
Acestea nu sunt singurele beneficii. Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid protejeaza oasele si articulatiile impotriva actiunii radicalilor liberi, a tratamentului cu antiinflamatoare sau impotriva proceselor autoimune. De asemenea imbunatateste circulatia sangelui la nivelul articulatiei.
Fii de neoprit! Protejeaza-ti articulatiile!
Cauta produsele Secom in farmaciile Dona.

Citește și:

Cereale pentru Sarbatori frumoase

cereale integrale Astepti cu nerabdare sarbatorile si te pregatesti sa fii o gazda excelenta pentru prietenii si rudele alaturi de care vei impodobi bradul, vei imparti cadouri si canta colinde. In aceasta iarna ii poti surprinde pe toti cu ceva inovativ si gustos, fara a renunta la elementele traditionale, fiindca mirosul de scortisoara si mar copt este de neinlocuit in orice casa.

Fii o gazda originala si ofera-le celor dragi un bol de lapte caldut cu Nestle Musli Mere si Scortisoara si cu siguranta ii vei introduce in atmosfera de sarbatoare. In plus, cu aceasta combinatie delicioasa de fulgi de grau si ovaz usor rumeniti cu multe stafide si mere cu scortisoara, cu totii vor avea parte de o gustare hranitoare. Pentru ca Nestle Musli Mere si Scortisoara este o sursa de cereale integrale si fibre, elemente esentiale pentru buna functionare a sistemului digestiv.

Citește și:

cereale pentru copii Cereale si pentru cei mici

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.