Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Copiii asteapta mai nerabdatori ca oricand sarbatorile de iarna si viseaza la zapezi bogate, colinde, clinchete de clopotei, brad impodobit si multa veselie. Fiecare detaliu magic ii aduce putin cate putin mai aproape de momentul magic cand vine Mos Craciun sa lase cadouri sub pomul de iarna.

Imbie-ti copilul cu mirosul parfumat de scortisoara si ofera-i un mic dejun gustos si hranitor cu un bol de lapte caldut cu Nestle Cini Minis. Micile patrate "Minis" cu grau integral au un gust traditional de scortisoara delicioasa si contin elemente importante pentru nutritia copilului tau: fibre, vitamine, calciu si fier.

O altfel de farmacie

In luna octombrie 2009, Sensiblu a pregatit o surpriza clientilor sai, prin inaugurarea noii farmacii situata in centrul comercial AFIPalace Cotroceni. Noua locatie ofera o altfel de experienta de shopping clientilor sai, atat prin serviciile noi oferite, cat si prin portofoliul extins de produse.
Noua farmacie Sensiblu isi intampina clientii cu un spatiu deschis si prietenos, incadrat de noul design al mobilierului ce combina forma obiectelor cu spatiul, avand la baza cultura vizuala a omului contemporan in cautare de elemente organice, echilibru si relaxare. Aici, clientul este indemnat sa uite pentru o clipa de evenimentele de zi cu zi si sa se bucure de o stare de bine, invaluit de o atmosfera pozitiva.
Sensiblu lanseaza o altfel de farmacie ca raspuns la cererile tot mai complexe ale clientilor.
Pe langa produsele care se regasesc si in alte farmacii Sensiblu, clientii Sensiblu primesc gratuit servicii de asistenta si consultanta specializata, acordate de experti. Ele cuprind sesiuni de educatie medicala, dermotestari, sedinte dedicate mamicilor si copiilor, sesiuni de machiaj, asistenta specializata pentru oferirea de sfaturi cu privire la produsele aflate pe rafturi si tratamente. Programul integral al acestor servicii gratuite va fi disponibil in curand pentru clienti, pe site-ul Sensiblu www.sensiblu.com .

Citește și:

Clientii dornici sa afle mai multe despre noua farmacie Sensiblu pot sa o viziteze in centrul comercial AFIPalace Cotroceni, aflat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara.

cereale Secretele mamicilor pentru o crestere armonioasa a celor mici

Mama reprezinta primul contact pe care un copil il are cu lumea inconjuratoare si este factorul care da forma personalitatii si universului pe care acesta si-l va crea. In cadrul campaniei “Dezvolta creativitatea copilului tau”, Nestle Nesquik cacao instant isi propune sa ofere mamelor sfaturi si informatii utile legate de trei elemente cheie in evolutia copilului: alimentatia, educatia si modul de a se juca.

In functie de varsta copilului, nevoile energetice se vor schimba in mod continuu. Pentru prescolari si scolari este importanta asigurarea unei diversitati alimentare, care sa cuprinda alimente din toate grupele si subgrupele alimentare: carbohidrati complecsi (regasiti in cereale integrale, paine integrala, paste, orez, cartofi, porumb) si simpli (miere, sirop, fructe), proteine (carne, lapte, peste, iaurt, branza, alune), grasimi (smantana, margarina, unt), vitamine si minerale (calciul, magneziul, fierul). De asemenea, Nestle Nesquik cacao instant sfatuieste mamele sa introduca in mod constant si treptat noi tipuri de mancare, asigurand astfel diversitatea alimentatiei. Un fel nou de mancare trebuie oferit la inceputul mesei, atunci cand copilului ii este foame si trebuie combinat cu un tip de mancare care ii place sau cu care este deja obisnuit. De obicei, obiceiurile alimentare din copilarie raman neschimbate pe tot parcursul vietii.

Citește și:

In perioada gimnaziala, este recomandata completarea cursurilor scolare cu activitatile nonformale de educatie, precum concursuri, participarea la traininguri si diverse evenimente care pot completa cunostintele copilului intr-o forma interactiva. Nestle Nesquik cacao instant le propune mamelor sa isi inscrie copiii la tabere cu activitati pronuntat educative, mai ales daca acestea sunt nonformale. Jocurile creative ii ajuta sa isi imbunatateasca competentele de comunicare si abilitatile creative.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.