Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Parodontax - cel mai bun ajutor pentru 9 luni de sarcin uoar

Sarcina: 9 luni de ateptare, de emoii, de temeri, de pregtiri. O perioad pe cat de special, pe atat de dificil. Femeile insrcinate se confrunt cu diferite probleme de sntate, responsabilitatea fiind de dou ori mai mare, intrucat trebuie s aib grij i de viitorul bebelu.

Sarcina inseamn, in primul rand, schimbare - a stilului de via, a prioritilor, a corpului. Cele mai multe dintre acestea sunt determinate, ins, de schimbrile hormonale. Datorit acestora, femeile insrcinate se confrunt cu diferite probleme care, netratate la timp, pot afecta ftul.

Una dintre afeciunile foarte des intalnite - ins ignorat de cele mai multe ori - este gingivita. Aceasta poate aprea cu precdere la femeile insrcinate datorit shimbrilor hormonale i sistemului imunitar sczut. Prezena hormonilor de sarcin duc la creterea circulaiei sangelui prin corp i mai ales prin gingii, motiv pentru care gingiile tale sunt mult mai sensibile la plac i bacterii, iar cariile se pot inmuli sau agrava pe perioada sarcinii. Lupta impotriva bacteriilor nu mai este la fel de eficient, fapt ce duce la acumularea bacteriilor i la dezvoltarea plcii. In aceast etap a afeciunii, gingiile sunt inflamate, sangereaz, senzaia de disconfort aprand la fiecare periaj.

Netratat la timp, gingivita poate evolua, ducand chiar la apariia parodontitei. In cazul acestei afeciuni foarte grave a cavitaii bucale, inflamarea gingiilor este insoit de distrugerea parial a structurii osoase de susinere a dinilor, placa dentar transformandu-se in tartru i interpunandu-se intre gingie i dinte. In timp, ligamentele care ataeaz dintele de os sunt grav distruse, iar dintele se mic sau chiar poate cdea. Aceast problem este cu atat mai grav cu cat nu se poate trata, pierderea dinilor fiind iremediabil. In plus, aceste afeciuni pot afecta i ftul, provocand naterea prematur sau cu o greutate mic a acestuia, sau chiar pierderea sarcinii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.