Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Parodontax ii pune la dispoziie dou formule - Classic i Fluor - la fel de eficiente in tratarea i prevenia afeciunilor gingivale. Extractul de plante i coninutul ridicat de bicarbonat de sodiu au o aciune clinic dovedit, atacand bacteriile, protejand dinii i gingiile i fortificand esutul gingival.

Parodontax acioneaz ca un scut impotriva bacteriilor, suplinind aciunea sistemului imunitar sczut al femeilor insrcinate. Prin tripla sa aciune, Parodontax face fa cu succes bacteriilor, prevenind apariia afeciunilor cavitii bucale. Astfel, cele 9 luni de sarcin vor fi mai uoare i mai plcute.

Curiosin Gel - tratament eficient pentru vindecarea rnilor

Putei vindeca acum mai rapid rnile deschise, chiar i pe cele cele cronice, cu ajutorul Curiosin Gel.

Acidul hialuronic este un component de baz in structura pielii. La nivelul rnilor i ulcerelor pielii concentraia de acid hialuronic scade i in consecin procesul de vindecare incetinete.

Curiosin Gel este un produs inovativ cu o molecul nou, hialuronatul de zinc, care asigur activarea i accelerarea vindecrii naturale a pielii, protejarea rnii de infecie, precum i reducerea intensitii durerii.

Gedeon Richter definete Curiosin Gel ca “o nou metod de vindecare”. Curiosin Gel® este adaptat nevoilor omului modern: este un produs natural, eficient i rapid. Pan acum nici unul din produsele tradiionale nu a putut oferi aceste avantaje combinat.

Datorit beneficiilor sale tiinific demonstrate, Curiosin Gel poate fi utilizat pentru o vindecare accelerat atat a rnilor minore (julituri, arsuri), cat i a unor leziuni greu de tratat prin metodele clasice, precum escarele, ulcerele venoase i diabetice. Tratamentul este simplu, necesitand una sau 2 aplicri pe zi.

Pre: 50 - 55 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.