Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Pentru a preveni apariia acestor afeciuni ale cavitii bucale, trebuie acordat o atenie deosebit igienei dentare. Pentru femeile insrcinate, o aciune profilactic este cu atat mai important cu cat orice tratament medicamentos - fie doar i un analgezic - poate duna ftului. De aceea, este indicat s evii dulciurile, s consumi alimente bogate in vitamina C, s mergi la dentist cel puin o dat pe perioada sarcinii pentru examinare i curare, i, cel mai important, s periezi dinii in mod regulat, cu o past de dini special care s-i protejeze dinii i s previn acumularea plcii dentare precum Parodontax.

Pasta de dini Parodontax conine o combinaia unic de bicarbonat de sodiu in concentraie de 67% i ase extracte din plante. Uleiul de ment i cel de salvie, mueelul, echinacea, smirn i ratania au fiecare un rol bine stabilit in procesul de prevenire i tratare a afeciunilor gingivale.

Pentru a preveni apariia afeciunilor gingivale, ingredientele sale naturale acioneaz pe trei ci: atac patogenii orali care determin apariia gingivitei, ii apr gingiile i dinii, neutralizand acizii care ii atac i fortific gingiile, oprind i prevenind sangerrile. In timpul utilizrii produsului, uleiurile de ment i de salvie coninute de Parodontax suplineasc aciunea sistemului imunitar sczut, atacand bacteriile care determin apariia afeciunilor gingivale i inhiband multiplicarea lor la nivelul suprafeelor dentare. Aceast aciune previne formarea plcii bacteriene i apariia leziunilor dentare i gingivale.

Pentru pstrarea sntii cavitii bucale ai nevoie de o past de dini care s-i protejeze gingiile i dinii de bacteriile provenite din acumularea particulelor mici de mancare. Acestea metabolizeaz glucidele, producand acidul lactic care ii atac dinii i gingiile, determinand leziuni i eroziune dentar. Bicarbonatul de sodiu din Parodontax are capacitatea de a restabili pH-ul de la nivelul cavitii bucale, neutralizand acizii care atac dinii i gingiile i prevenind apariia leziunilor determinate de acetia. Astfel, dinii i gingiile tale sunt protejate de aciunea bacteriilor nedorite.

La fel de important este ca pasta de dini pe care o foloseti s ii fortifice gingiile atat de sensibile in aceast perioad. Prin ingredienii astringeni pe care ii conine - smirna i ratania - pasta de dini Parodontax intrete esutul gingival, fcandu-l mai greu de invadat de ctre bacterii. Astfel, prin aciunea sa bactericid i prin ingredientele antiinflamatorii pe care le conine, Parodontax contribuie la oprirea i prevenirea sangerrilor gingivale provocate de schimbrile hormonale datorate sarcinii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.