Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Aquafresh „3-Way Head” - o periu de dini cu cap 3 in 1

V gandeai c igiena dentar nu poate fi revoluionat? Ei bine, noua periu 3-Way Head de la Aquafresh intrece orice ateptri deoarece este dotat cu trei capete flexibile independente pentru o igien oral garantat.

tiai c igiena cavitii bucale este esenial in meninerea sntii intregului organism? Folosirea unei periue performante, moderne i inovatoare asigur o corect igien dentar, iar periua de dini „3-Way Head” se adapteaz perfect formei dinilor i gingiei pentru un zambet fr cusur.

Un periaj adecvat, trebuie fcut de cel puin dou ori pe zi - cel de sear fiind cel mai important deoarece protejm dinii i gingiile de atacul bacterian nocturn, cand agenii activi au o aciune prelungit. Tartrul rezultat din mineralizarea plcii bacteriene se depune in special in zone in care dinii nu se pot cura cu uurin. Una din cauzele principale ale apariiei cariilor dentare este placa bacterian care se formeaz prin depunerea reziduurilor alimentare pe suprafaa dinilor i a gingiilor. Depunerea tartrului este impiedicat prin periajul dentar zilnic i corect al plcii microbiene folosind o periu de dini performant.

Acest nou design garanteaz indeprtarea depunerilor alimentare ce se adun in spaiile interdentare i sub gingie, adic in zone unde este aproape imposibil de curat in totalitate cu periue normale. Datorit capului 3 in 1 perii medii se adapteaz formei dinilor i gingiilor, pentru o senzaie proaspt de curare desvarit.

Nu trebuie uitat c un periaj complet trebuie s asigure acoperirea tuturor suprafeelor dentare, avand grij atat de dini cat i de gingii. Placa bacterian este indeprtat mai ales de ctre varful perilor, de accea putem evita s apsm foarte tare. Noua periu de dini 3-Way Head are atat peri superiori cat i inferiori, iar aceast inegalitate este special conceput pentru o mai bun curare interdentar. Perii - rotunjii la capt sunt special creai pentru a proteja gingiile, atingandu-le uor in timpul periajului.

Unele poriuni dentare sunt mai greu de curat decat altele, iar modalitile de periaj variaz. Dinii au nevoie de un periaj complet, minuios, iar gingiile de blandee. Noul design al periuei are un sistem flexibil pentru a estompa presiunea creat in timpul periajului. Astfel, gingiile vor fi atinse cu blandee i vor rmane sntoase avand un aspect normal, roz. Manerul este ergonomic, nu alunec in timpul splatului pe dini, pentru ca tu s beneficiezi de un periaj imbuntit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.