Setari Cookie-uri

Tu ai dat vreodata spaga?

Avand in vedere incidentul recent cu privire la medicul Mihai Paraschiv de la Spitalul Bagdasar Arseni am vrut sa vad ce parere au in general oamenii cu privire la spaga. Doctorul Parasciv a fost filmat in timp ce ii cerea sotiei unui pacient suma de 11 miliane lei vechi pentru o operatie. Se zvoneste ca nu este prima data cand acest medic este acuzat si ca de obicei (spun marturiile unor fosti pacienti) el nu opera pana nu primea banii.

Marius D. ne-a marturisit: “Eu nu dau spaga in general, decat atunci cand simt ca medicul imi face rau daca nu dau. Mai exact la operatii dau ceva spaga, dupa cum cred eu ca e “piata” la vremea respectiva. Nu mi s-a intamplat sa imi ceara vreun medic spaga pentru a-si face meseria. Astazi cred ca sunt destul de motivati medicii sa nu mai ceara spaga, avand in vedere ca li se poate interzice practicarea. Oricum, unii medici chiar merita, s-au ocupat de mine ca si cum as fi fost copilul lor.”

Va asteptam si pe voi, cititorii, sa ne scrieti comentariile voastre cu privire la “luarea de mita” din sistemul medical.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.