Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Uitati de tulburarile tranzitului intestinal

Terapiile cu antibiotice, o dieta necorespunzatoare, stresul, dar si anumite boli cronice pot deregla flora intestinala atat la copii, cat si la adulti. Sofar Farmaceutici a brevetat si a inregistrat la Institutul Pasteur din Paris un probiotic propriu rasei umane, ce a fost conditionat in medicamentul Enterolactis, cu efecte rapide in refacerea ecosistemului intestinal.

Probioticele sunt micro-organisme vii, care tranziteaza tractul intestinal si care joaca un rol foarte important in imbunatatirea ecosistemului intestinal si in fortifierea sistemului imunitar. Acestea pot fi de doua feluri: cu sau fara specificitate umana, adica proprii sau nu rasei umane.

Citește și:

Probioticul din care a fost conditionat Enterolactis se numeste Lactobacillus casei, sub-specia DG. Medicamentul contine fermenti lactici vii, de origine umana, care sunt caracterizati de o puternica vitalitate si putere de aderenta, fiind capabili sa reechilibreze microclimatul intestinal in timp foarte scurt de la inceperea tratamentului.

Enterolactis este eficient in refacerea florei intestinale dupa administrarea de antibiotice, in vindecarea diareei infectioase acute sau bacteriene, sau in tratarea diareei calatorului. De asemenea, poate fi folosit in profilaxia alergiei date de laptele de vaca. Medicamentul este deosebit de eficient de la prima doza, iar pentru o refacere completa a florei intestinale este nevoie de cel putin zece zile de tratament.

Cercetarile recente au demonstrat faptul ca flora intestinala de la nivelul sistemului digestiv al unui adult sanatos este rareori stabila din punct de vedere microbian. Prin Enterolactis, Sofar Farmaceutici este unicul producator care, cu ajutorul unui singur medicament, face posibila o recolonizare digestiva fiziologica completa, datorita faptului ca probioticul folosit este de natura umana. Astfel, organismul este tolerant fata de medicament, acesta din urma putand fi administrat la orice varsta, incepand cu doua luni de viata. Enterolactis este 100% natural, nu da dependenta si nici reactii adverse. De asemenea, nu exista contraindicatii, nici in perioada sarcinii sau in cea a alaptarii si nici la persoanele in varsta, sau la copii. Una dintre caracteristicile foarte importante este ca nu contine gluten, lactoza sau glucoza, ceea ce inseamna ca acest medicament poate fi folosit si de catre persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza si de cei care sufera de diabet. Nu in ultimul rand, Enterolactis intareste sistemul imunitar si este rezistent la sucul gastric si la sarurile biliare, astfel ajungand viabil in intestin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.