Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Enterolactis are efecte benefice notabile si in cazul copiilor si al belusilor cu varste de peste doua luni. Astfel, vindeca diareile de orice etiologie si amelioreaza colicile, asigurand sugarului confort abdominal. De asemenea, reface flora intestinala, dupa folosirea antibioticelor si intareste sistemul imunitar al bebelusului. Enterolactis

este foarte usor de administrat copiilor de orice varsta, incepand cu doua luni, intrucat exista si sub forma buvabila si are un gust foarte placut.

Un nou aparat pentru diabetici

Dispozitivul Flex Pen reprezinta o varianta moderna a pen-urilor pentru insulina utilizate zilnic de catre persoanele cu diabet si imbunatateste tratamentul acestora datorita usurintei cu care poate fi utilizat.

Noua Generatie FlexPen are un aspect nou (eticheta, ambalajul si cartusul dispozitivului au fost modificate), oferind un beneficiu major pacientilor, care de cele mai multe ori utilizeaza tipuri diferite de insulina, in functie de momentul zilei. Astfel, Noua Generatie FlexPen permite diferentierea cu usurinta a tipului de insulina, scazand riscul aparitiei unor erori in administrarea tratamentului.

Citește și:

O dozare incorectaă a cantitatii de insulina (injectarea unei cantitati prea mici sau prea mari de insulină) poate conduce la variabilitate glicemica (hiperglicemie, respectiv hipoglicemie).

De asemenea, Noua Generatie FlexPen necesita o forta de injectare a insulinei cu 30% mai mica, simplificand in mod considerabil procesul de injectare.

Nou concept de diagnostic pentru caria dentara

In cadrul Congresului Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania s-a adus in discutie o serie de metode moderne de diagnostic si tratament al cariei dentare, precum si un model actualizat de atitudine preventiva, bazat pe evaluarea riscului individual. Noutatea conferintei consta in detalierea unui nou sistem de detectare si evaluare a cariei dentare (ICDAS - International Caries Detection and Assessment System), bazat pe observatia directa, vizuala a leziunilor dentare, sistem care s-a dezvoltat in urma necesitatii standardizarii diagnosticului si facilitarii strategiilor de preventie si tratament al cariei dentare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.