Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Tratament contra... sforaitului

Compania GlaxoSmithKline lanseaza in Romania un produs simplu de utilizat si eficace impotriva sforaitului. Benzile nazale RespirUsor nu contin substante medicamentoase, ceea ce face sa nu aiba efecte secundare sistemice, nu trebuie cumparate cu reteta medicala si sunt foarte usor de folosit. RespirUsor este o banda nazala adeziva cu lamele flexibile, care si-a dovedit capacitatea de a ameliora instantaneu congestia nazala si de a reduce sau elimina sforaitul in cazul a 75% dintre persoanele care au aceasta problema.

Sforaitul este provocat de o ingustare sau de o blocare a cailor respiratorii nazale. Aceasta ingustare restrictioneaza fluxul de aer intranazal, fortandu-ne sa respiram pe gura si nu pe nas. Sforaitul duce la un somn agitat si la incapacitatea organismului de a se odihni suficient in timpul somnului.Studiile clinice au dovedit ca produsul reduce congestia nazala si elimina astfel sforaitul in cazul a 75% dintre persoanele care folosesc produsul . Este un produs care nu contine substante medicamentoase, asadar nu creeaza dependenta si poate fi folosit de orice persoana cu varsta peste 5 ani.

Citește și:

Ti-e frica de dentist? Atunci afla despre stomatologia de minima interventie

Conceptul de minima interventie este sustinut prin introducerea unui set de teste care permit detectarea timpurie a potentialilor factori de risc ai cariilor, supravegherea acestei afectiuni si, daca este necesar, tratarea acesteia. Prin acest model de preventie, specialistii DENT ESTET utilizeaza tehnici moderne de diagnosticare si tratare a cauzelor reale care duc la aparitia cariilor, controland dezvoltarea acestora, cu scopul de a evita interventia chirurgicala.

Aceasta abordare inovativa in managementul cariilor dentare promoveaza minima interventie, cautand sa previna in loc sa trateze, oferind alternative nedureroase si non-invazive la tratamentul stomatologic traditional. „Prin Stomatologia de Minima Interventie se doreste informarea pacientilor in privinta pastrarii unei igiene orale optime. DENT ESTET pune la dispozita pacientilor un set de produse si teste care indica predispozitia pentru carii, prezenta anumitor bacterii in saliva, dar si modul in care stilul de viata afecteaza sanatatea orala. Toate aceste metode au un singur scop: promovarea stomatologiei preventive, tratarea cauzei si nu doar a simptomelor afectiunii carioase, restaurarea dintilor intr-un mod conservativ, prin utilizarea bio-materialelor, minimalizarea si eliminarea factorilor de risc in dezvoltarea cariilor”, a declarat Dr. Oana Taban, CEO al grupului de clinici DENT ESTET.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.