Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Reduceri de 30% pentru toate serviciile medicale

In perioada 1 martie – 1 mai 2009, toate consultatiile medicale efectuate in cadrul clinicii CMU Baneasa si la Centrul de Diagnostic si Tratament vor beneficia de o reducere de 30%, aplicata la prezentarea talonului de discount.

”Prin initierea acestei oferte, ne dorim sa fim mai aproape de oameni si sa ii incurajam pe acestia sa acorde o importanta sporita starii lor de sanatate. Romanii, in general, au tendinta de a-si neglija sanatatea sau de a amana controlul medical pana cand problemele medicale se agraveaza. CMU le ofera un motiv in plus pentru a se prezenta la medic si le inlesnește accesul la servicii medicale de calitate si la tehnologii unice in Romania. Multi oameni nu isi permit o tomografie sau un RMN, fapt ce plaseaza Romania printre tarile cu o incidenta crescuta a cancerului, de exemplu. Insă, prin acest discount, analize care in mod normal sunt destul de costisitoare devin acum accesibile unui public mai larg”, a declarat Wargha Enayati, Director General CMU.

Citește și:

Centrul de Diagnostic si Tratament CMU Baneasa dispune de aparatura de ultima generatie si de tehnologii unice in tara, care asigura o analiza completa a starii de sanatate, folosind cele mai avansate metode de investigatie.

Scapa de problemele circulatiei periferice

Activitatile care presupun sezutul sau statul in picioare reprezinta un obstacol suplimentar pentru intoarcerea sangelui din vene. De aceea ingrijirea si protejarea venelor trebuie sa beneficieze de o atentie deosebita, iar suplimentul alimentar Venotonik de la Doppelherz a fost conceput in acest sens.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.