Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Cei interesati pot gasi pe www.dermoadvice.ro articole de specialitate scrise de medici dermatologi si farmacisti, prezentare de produse dermatocosmetice pe categorii, recomandari de produse care se afla in promotii si concursuri cu premii.

Special pentru parinti!

Se spune ca cea mai grea meserie este cea de parinte. Fiecare copil este unic si, chiar daca unele probleme sunt considerate specifice unei anumite generatii, nu exista retete universal valabile, astfel incat parintii se confrunta cu un dublu stres: pe de o parte, sa inţeleaga si sa accepte dificultatile de care se lovesc in relatia cu propriii copii, iar pe de alta sa le ofere acestora sprijinul de care au nevoie. Când părinţii si/sau copiii simt ca nu mai pot comunica, psihologul la nevoie se cunoaste.

Creat la inceputul anului 2000 pentru a oferi asistenta psihologica copiilor si familiilor in dificultate, Centrul de Consiliere si Terapie pentru Copil si Familie din Bucuresti a devenit un sprijin de incredere pentru sute de copii si adolescenti precum si pentru numerosi parinti care intampina probleme in relatia cu copiii lor. Centrul isi deschide acum portile tuturor celor interesati, in regim contra cost, sumele obţinute fiind folosite pentru activitati de sprijinire a copiilor si a comunitatii.

Citește și:

Spitale mai bine dotate, pacienti mai bine tratati!

Radiusmed - distribuitor autorizat al echipamentelor medicale Philips, in colaborare cu Philips Healthcare a organizat in aprilie 2009 primul curs de pregatire din Romania in aplicatii cardiace pentru computer tomograf (CT) multislice, adresat medicilor specialisti radiologi si cardiologi.

Cursul este axat pe studii de caz si aplicatii clinice. Dintre personalitatile din lumea medicala romaneasca care au participat se numara: Dr. Dan Deleanu - Presedintele Societatii Romane de Cardiologie, Prof. Dr. Constantin Zaharia – Presedintele Societatii Romane de Radiologie si Imagistica Medicala, Dr. Dragos Cuzino - Director Adjunct Medical si Sef Sectie Radiologie Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central "Dr.Carol Davila", Prof. Dr. Dragos Negru – Sef Sectie Radiologie Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf.Spiridon" Iasi, Dr. Tudor Ciprut - Sef Sectie Radiologie Spitalul Universitar de Urgenta Elias.

Citește și:

“Acest curs este primul de acest fel din Romania si este doar inceputul unor programe educationale complexe dedicate specialistilor.”, adauga Octavian Netcu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.