Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

2. Concomitent cu acest centru de Dializa s-a deschis primul Centru de Litotritie care functioneaza in sistem privat. Pacientii cu litiaza renala sau ureterala (calculi sub 2 cm) vor avea posibilitatea de a se trata fara bisturiu, cu ajutorul undelor de soc produse pe piele si orientate direct catre calcul (vizualizat ecografic).

3. Si, nu in ultimul rand, cel de-al treilea proiect se referă la Externalizarea Laboratorului din cadrul Institutului National de Neurologie. Este cel de-al noualea laborator Gral care intareste pozitia de leader in domeniul analizelor de laborator.

Implicare sociala

De curând Gral Medical a initiat o companie de informare si educare a romanilor privind riscurile afectiunilor respiratorii. Gral Medical ofera examinari gratuite in Bucuresti tuturor celor care sunt ingrijorati de sanatatea lor.

Citește și:

Slabezti mancand. Este posibil?

Din aprilie, produsele revolutionare din gama “SLABESTI MANCAND”, painea si dulciurile care nu ingrasa sunt disponibile in cofetariile Ana Pan & Ana Co.
Dr. Gabriela Man, inventatoarea fainii care nu ingrasa, a semnat un parteneriat cu binecunoscutul lant de cofetarii pentru a pune la dispozitia tuturor romanilor produsele de panificatie “SLABESTI MANCAND”.

Painea si dulciurile din gama “SLABESTI MANCAND” contin un amestec de fibre si proteine vegetale al caror efect de combatere a obezitatii este recunoscut de comunitatea medicala internationala.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.