Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

In Romania, soarta copiilor cu autism este pecetluita de nestiinta, ignoranta si indiferenta. Putini specialisti stiu sa diagnosticheze aceasta afectiune, centre pentru recuperarea si educarea acestor copii sunt foarte putine, terapiile considerate eficiente sunt foarte scumpe, iar parintii primesc un ajutor infim de la stat. In aceste conditii copiii romani au toate sansele sa ramana in lumea lor, in afara societatii.
Cu ocazia lansarii campaniei initiatorii au lansat si www.invingemautismul.ro, site-ul de informare si sensibilizare al campaniei care va fi un ghid pentru pediatri, medici de familie, dar si pentru parinti.

Mai putine BTS prin... protectie!

Campania "Spune DA sexului protejat" se va intinde pe durata a 10 saptamani (incepand din data de 28 martie), iar la finele ei toate incasarile obtinute din vanzarea untului pentru buze Tantalising vor fi donate catre Staying Alive Foundation.
Daca n-ati aflat voi insiva care era surpriza pe care am anuntat-o in urma cu o saptamana, a venit momentul s-o aflati acum. Un cuplu de tineri a locuit pentru cateva ore in vitrina magazinului Unirea. Un cuplu care a ales sa faca sex protejat. Un cuplu care doreste astfel sa devina un model pentru toti tinerii de dincolo de vitrina.
Tinerii, imbracati in pijamale rosii branduite cu mesajul campaniei intr-un pat sexy, au facut cu mana trecatorilor si i-au invitat in magazin. Curiosii au intrat sa vada despre ce e vorba, ba chiar au dorit sa faca poze cu tinerii nostri in vitrina. Mesajul campaniei si-a atins tinta, majoritatea trecatorilor au dorit sa-si lase marturie propriile angajamente. Echipa de la MTV a fost prezenta si a strans toate mesajele trecatorilor. Staff-ul nostru a oferit pliante cu informatii despre campanie insotite de prezervative Durex.
Urmariti-ne in continuare, vizitati site-ul campaniei www.yestosafesex.com sa strangem cat mai multe "pledges".
Spuneti DA sexului protejat!

Citește și:

Noi priecte medicale ale centrului Gral Medical

In primul trimestru al anului 2009 Gral Medical a reusit sa finalizeze 3 proiecte de dezvoltare:

1. Unul dintre cele mai noi proiecte ale Gral Medical il reprezinta deschiderea unui Centru de Dializa in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral Medical. Centrul este dotat cu 23 de aparate oferind necesarul pentru 100 de dializati.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.