Setari Cookie-uri

Test: Evalueaza-ti starea de nutritie

Tii des diete? O silueta de invidiat este greu de atins sau esti slaba de obicei? Stii unde gresesti in dieta zilnica? Evalueaza-ti starea nutritionala si afla cat este de predispusa la ingrasare.

Daca vreunul din membrii familiei sufera de boala cardiovasculara, tensiune, colesterol marit sau diabet, atunci de urgenta trebuie sa luati aceste masuri, caci riscul familial exista, dar poate fi prevenit.

Majoritatea C

In cazul dumneavoastra va recoandam de urgenta sa consultati un nutritionist si sa incepeti treptat un program de sport, incepand cu 10 minute pe zi si crescand saptamanal cu cate 10 minute, pana ajungeti la o ora pe zi.

Puteti alege initial un sport usor, ca bicicleta de exemplu, care va pune in functiune un grup mic de muschi. Apoi adaugati exercitii mai ample si mai numeroase pentru a incepe sa va folositi intrgeul corp.

Sunteti predispusi la ingrasare sau forte probabil deja aveti probleme cu greutatea. Riscul pentru boli de inima, tensiune, colesterol marit, accidente vasculare, infarct miocardic si diabet este foarte mare!!

Citește și:

Probabil unii dintre dumneavoastra aveti deja aceste boli sau va vor fi identificate la urmatoarele analize medicale. Este indicat sa cereti medcului analize pentru colesterol, LDL, HDL, trigliceride, bilirubina, trasaminaze, glicemia. De asemenea va recomandam si o ecografie abdominala totala si o electrocardiograma. Un consult oftalmologic al fundului de ochi poate fi util.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.