Setari Cookie-uri

Diete de slabire care ne... ingrasa!

O cura de slabire reusita este cea care iti asigura mese echilibrate atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ si... ca numar.

Dietele de slabire care va... ingrasa

Avand in vedere infirmatiile de mai sus putem afirma ca anumite diete menite sa slabeasca fac mai mult rau decat bine atat in privinta sanatatii, cat si a siluetei.

Daca acum ceva timp v-am oferit articole ce destainuiau bolile la care va predispun anumite diete, acum va vom povesti si despre cele care nu va slabesc si sunt urmate de efect yo-yo.

diete care ingrasa

Dietele cu putine mese pe zi – dietel prin infometare

Dietele prin infometare sunt foarte periculoase pentru organism si foarte restrictive. Aici sunt incluse toate acele diete care presupun doar trei mese pe zi sau mai putine mese.

Aceste diete nu doar va imbolnavesc, dar sunt sigur urmate de efect yo-yo (luati in greutate si mai mult dupa incheierea acestora) atat prin „lenevirea metabolismului” pe care o provoaca, cat si prin deficitul uneori chiar grav de nutrienti pe acre veti incerca sa il reacumulati dupa incheierea dietei si care nu doar va va aduce mai multe calorii, dar organismul este oricum dezechilibrat si nu mai foloseste cum trebuie sursele nutritionale.

Citește și:

Asadar cand alegeti o dieta, aveti grija sa includa gustari intre mese.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.