Setari Cookie-uri

Diete de slabire care ne... ingrasa!

O cura de slabire reusita este cea care iti asigura mese echilibrate atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ si... ca numar.

Dietele care exclud fructele si legumele

Sunt o serie de diete care se bazeaza pe efectul keto si care exclud o mare parte din glucide, dar si legumele, fructele, cerealele.

Aceste diete sunt indicate pe perioade foarte scurte, aproximativ o saptamana, sportivilor pe performanta inaintea unor probe. Insa nu sunt diete pentru publicul larg care nu ard atatea calorii prin sport si care astfel isi vor incarca alarmant rinichii si vor „chinui” ficatul sa metabolizeze grasimile si proteinele pe care astfel de diete le prescriu.

In plus metabolizarea alimentelor grase si proteice necesita vitamine si minerale care provin in special din fructe si legume, astfel ca apare un dezechilibru nutritional alarmant care initial slabeste, dar apoi cei care au urmat astfel de diete constata ca iarasi iau in greutate si capata probleme de sanatate precum: colon iritabil, constipatie, hipertensiune arteriala, pietre la rinichi, infectii dese de orice fel (candidoza, infectii respiratorii, infectii urinare), agravarea unei patologii dentare, pietre la fiere (litiaza biliara), gastrita, caderea parului, descuamarea si deshidratarea pielii etc.

Citește și:

Dietele care scad brusc caloriile din meniu – dietele hipozalorice

Aceste diete, daca au cinci mese pe zi, au un principiu bun la baza, insa depinde mult cum sunt puse in practica.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.